Принципът на коленичене и сервилност трябва да се изостави. Това

...
Принципът на коленичене и сервилност трябва да се изостави. Това
Коментари Харесай

Мицкоски: Трябва да изоставим принципа на коленичене пред България

Принципът на коленичене и угодливост би трябвало да се изостави. Това съобщи водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, визирайки рецесията в връзките сред България и Северна Македония.

„ На среща с Али Ахмети (лидерът на албанските партии в РСМ - ДСИ - бел.ред.) обсъдихме две тематики. Първата тематика беше разногласието с източната ни съседка, където повторих тезите ни, кардиналната позиция за съблюдаване на резолюцията, призната от Народното събрание. Изразих угриженост от обстоятелството, че колкото повече се отхвърляме от преговорните си позиции, толкоз по-големи са настояванията от страна на България и по този метод се унищожава преговорната позиция на страната “, сподели Мицкоски, представен от телевизия “ТВ 21 “

„ Трябва да покажем темперамент и всички би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да покажем този темперамент. Това е моето обръщение. Стига оскърбление, стига позор, хората са разочаровани. Много отстъпки бяха направени през тези 30 години самостоятелност и в действителност ние към момента сме във фоайето и не можем да стартираме този развой на договаряния “, сподели Мицкоски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР