„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че

...
„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ще вземем подкрепа от всеки, готов да я предложи

„ Принципът, който има в нашата част на обединението е, че ние ще подкрепим политики. Тоест съответни оферти, тъй като съгласно нас по този начин работи демокрацията. Би трябвало, в случай че демокрацията работи както би трябвало – хората да нямат значение. Естествено – хората постоянно имат значение, само че не толкоз голямо”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " Николай Хаджигенов в отговор на въпроса дали партията му би подкрепила Ива Митева, която е част от Правната комисия, а в този момент е народен представител от „ Има подобен народ”, за ръководител на Народното събрание.

„ За момента не обсъждаме имена за ръководител на Народното събрание. Би трябвало трите протестни партии да изберат ръководител, който да е от тях. Това е най-логичното нещо”, уточни той.

По думите на Хаджигенов Слави Трифонов е събрал към себе си умни хора, които са специалисти, и ще сформират държавно управление, или най-малко ще се опитат. „ Обединението е значимо. Ако той се обърне към нас – имаме подготвеност да предложим хора”, уточни той.

„ Не става въпрос за обикновената аритметика, която явно не излиза. Става въпрос за поддръжка – в случай че желаеме да създадем нещо, колкото и да го желаеме, ние нямаме опция. Затова би трябвало да създадем каквото можем. Подкрепа от Българска социалистическа партия – те сами я предложиха – ще я вземем. Подкрепа от Движение за права и свободи – в случай че има такава – ще я вземем”, съобщи съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! ".

„ Смелостта се състои в това, не да се явяваш на избори до момента в който успееш да си нагласиш резултатите. Смелостта се състои в това да отстояваш правилата си”, безапелационен е Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР