Принцесата на Уелс за три дни в Бостън за пореден

...
Принцесата на Уелс за три дни в Бостън за пореден
Коментари Харесай

Изчислиха цената на гардероба на Кейт Мидълтън за посещението й в САЩ СНИМКИ

Принцесата на Уелс за три дни в Бостън за следващ път удостовери купата си на икона на стила и смени седем тоалета по време на цялото пътешестване. Експерти са пресметнали, че дрешникът на Кейт Мидълтън коства към 50 000 $, без бижутата от кралската съкровищница, пише Daily Mail.

Съпругата на бъдещия крал на Англия избира продукти от английски марки, по-специално костюми и палта от Alexander McQueen, рокли от Burberry и Emilia Wickstead.
Ден 1
Катрин слезе от рампата на интернационалното летище Логан в Бостън в тъмносин костюм на гореспоменатия Александър Маккуин за 3080 $. Визията беше приключена с подобаваща водолазка и велурени обувки Gianvito Rossi за $775. От бижутата тя избра обеци с диаманти и сапфири, благосъстоятелност на принцеса Даяна. Покойната принцеса на Уелс беше видяна да носи искрящите двуетажни обеци във формата на цветя няколко пъти преди гибелта си през 1997 година, в това число когато участва на Met Gala в Ню Йорк през 1996 година и по време на посещаване в Канада през 1991 година



Пристигайки в Съединени американски щати, скоро кралската двойка отиде на представянето на Earthshot в кметството на Бостън. За събитието Кейт носеше карирана зелена миди рокля на Burberry на стойност 1550 $ с драпирана талия, тъмнозелено палто Alexander McQueen, обувки Emmy London за 430 $ и добави ансамбъла с чанта Mulberry за 1035 $ и чифт перлени обеци от английската бижутерия за 85 $ марка Shyla London.



В същия ден двойката участва на баскетболен мач на стадион TD Garden, където Кейт Мидълтън се появи в тоалет за 5723 $. Тя носеше винтидж синьо сако на Chanel за 4 698 $, украсено с копчета с щамповано лого CC 1995, черни панталони и обувки на ток Gianvito Rossi за 775 $ в звук.

Тя добави със златни обеци Shyla London за 92 $ и позлатено колие с верижка Laura Lombardi за 158 $. 
Ден 2
В четвъртък, 1 декември, принцът и принцесата на Уелс се срещнаха с основния изпълнителен шеф на Greentown Labs и президента на Североизточния съвет за чиста сила и Кейт избра визията за 11 260 $. Тя носеше кафяви панталони с висока талия, които костват 927 $, и подобаващ блейзър, направен от Roland Mouret. Точната цена на сакото е незнайна, само че сходни якета на Roland Mouret се продават за $1986.
Катрин приключи визията с чифт велурени обувки на Gianvito Rossi за 675 $, обеци с обръч Daniella Draper за 3008 $ и екстравагантна чанта на Chanel, която към този момент не се продава, само че в началото беше на цена от 4664 $. 
По-късно същия ден Нейно Кралско Височество се преоблече в друг моден отбор, до момента в който тя и Уилям пътуваха до Пиърс Парк в Бостън, с цел да следят покачването на морското ниво. Това облекло коства $11 348 $.

Тя носеше блестящо оранжева водолазка на Gabriela Hearst на стойност $790 и подобаваща пола за $1590, дружно с дълго кафяво грахово палто Alexander McQueen. Очевидно палтото наподобява като направено по поръчка, само че сходно на марката се продава онлайн за $5960.

Ансамбълът беше приключен от чифт кафяви ботуши на висок ток, само че не е ясно коя марка ги е направила. Що се отнася до бижутата й, тя още веднъж носеше обеци с халки на Daniella Draper за $3008.


Ден 3
Кейт стартира третия ден от пътуването си до Бостън с посещение в Центъра за детско развиване на Харвардския университет в костюм за 3076 $. Тя носеше ушита синя рокля с дълги ръкави и яка от Emilia Wickstead. Оригиналната рокля е $1201, само че е без ръкави, тъй че наподобява, че е преправена единствено за Катрин.
Херцогинята на Кеймбридж и Корнуол носеше обувки Gianvito Rossi за 775 $ и носеше синя кожена чанта Mulberry, която сега се препродава онлайн за 1100 $. 
Апотеозът на пътуването беше премията Earthshot Prize Awards, където принцесата на Уелс се появи в зелена рокля чартърен на Solace London в ябълковозелено, която при цена от 525 $ й струваше 91 $ в платформата HURR.

За да подхожда на роклята, Катрин носеше огърлица от починалата принцеса Даяна, за която се счита, че коства към 15 милиона $. 

Кейт добави спомагателен искра към визията си, като носеше диамантени и изумрудени обеци Asprey на стойност 11 375 $ от личната си сбирка.

Тоалетът на бъдещата кралица бе допълнен с дизайнерски обувки на Джанвито Роси за $2495.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР