Принцесата на Уелс ще отпразнува своя 41-ви рожден ден в

...
Принцесата на Уелс ще отпразнува своя 41-ви рожден ден в
Коментари Харесай

Горчивата седмица преди рождения ден на принцеса Кейт

Принцесата на Уелс ще отпразнува своя 41-ви рожден ден в понеделник, 9 януари, само че сега кралските особи се приготвят и за разкритията в записките на принц Хари, Spare.

Кейт прекара празничния декември със фамилията в Норфолк, присъединявайки се към крал Чарлз и кралицата Камила в Сандрингам за Коледа.



Семейство Уелс участваха и в коледната разходка до църквата в града, като най-малкото дете на принц Уилям и Кейт, четиригодишният принц Луи, направи своя дебют.

По време на коледната почивка фамилията си направи и екскурзия, с цел да види Дядо Коледа в Лапландия на Обединеното кралство.



Въпреки че Кейт нормално прекарва рождения си ден в усамотение в двореца Кенсингтън, предходната година тя показа три доста специфични портрета, с цел да означи своята 40-та годишнина. Според близки до кралския двор, евентуално тази година празникът ѝ ще бъде засенчен от записките на принц Хари, за които се твърди, че са по-скандални от изявлението с Опра, което той даде дружно със брачната половинка си Меган Маркъл.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР