Принцесата на Уелс получи предупреждение с четири думи относно нейните

...
Принцесата на Уелс получи предупреждение с четири думи относно нейните
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън получи строго предупреждение, тъй като планира да работи от леглото след операция

Принцесата на Уелс получи предизвестие с четири думи по отношение на нейните кралски отговорности, откакто се подложи на коремна интервенция.

Психиатърът от NHS доктор Макс Пембъртън похвали решението на Кейт да си вземе отпуск до Великден, откакто дворецът Кенсингтън разгласява изказване предходната седмица, в което разкрива, че е претърпяла интервенция. В резултат на това Дворецът сподели, че Кейт ще си вземе отмора от отговорностите до Великден.

Д-р Пембъртън разказа този ход като „ необикновено рационален “, описвайки сериозността на коремните интервенции, като сподели, че „ не би трябвало да бърза да се връща “. „ Не знаем какво не е наред или за какво се е нуждаела от интервенцията “, сподели психиатърът, пишейки в Daily Mail.

„ Но Кейт постоянно ми се е коствала много приземена, равнинна целенасочена и стоическа, тъй че съм сигурен, че не би се вслушала в медицинския съвет и не би си взела толкоз време отмора, в случай че в действителност не е належащо. " Давайки образци за това какъв брой сериозна може да бъде сходна оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР