Принцесата на Уелс наскоро разкри, че е подложена на курс

...
Принцесата на Уелс наскоро разкри, че е подложена на курс
Коментари Харесай

Изпратете вашите съобщения за подкрепа на Кейт Мидълтън след диагнозата рак с нашата интерактивна карта

Принцесата на Уелс неотдавна разкри, че е подложена на курс на химиотерапия след нейната тревожна диагноза рак - и в този момент ВИЕ можете да изпратите своите пожелания за здраве на Кейт в нашата интерактивна карта.

Бъдещата кралица шокира света в петък, откакто разгласи унищожителната си диагноза в прочувствено видео известие. Кейт изясни, че заболяването е открита след нейната огромна коремна интервенция през януари и новината пристигна като " голям потрес ", защото се смяташе, че положението й не е раково.

Седнала извън на тъмнокафява скамейка в парка, принцесата приказва за „ едни необикновено тежки месеци за цялото ни семейство “, само че увери другите с рак „ да не губят религия или вяра “, тъй като те „ са не самичък ". Във видеозаписа, записан в Уиндзор в сряда, старшата кралска персона удостовери, че е в „ ранните стадии на това лекуване “ за превантивна химиотерапия.

Към момента не е известно от какъв тип рак е страдала Кейт с диагноза, само че тя акцентира, че е „ добре и става по-силна всеки ден “, добавяйки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР