Принцесата на Уелс може да намери естествен, органичен начин“ да

...
Принцесата на Уелс може да намери естествен, органичен начин“ да
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън би могла да разкрие повече за здравето си, според експерт

Принцесата на Уелс може да откри „ натурален, органически метод “ да разкрие повече за здравето си, когато се върне към публични отговорности, твърди кралски специалист.

Кейт претърпя интервенция в Лондонската клиника на 16 януари, само че детайлностите за положението й се пазят в загадка и не се чака тя да се върне към формалните си отговорности преди Великден. Миналата седмица сътрудниците на двореца нападнаха „ лудостта на обществените медии “, откакто поредност от тайни теории за местонахождението на Кейт излязоха отвън надзор. Сега околните до Кейт и принца на Уелс оповестиха, че двойката ще разкрие повече информация за нейното възобновяване, когато тя се върне към публичните отговорности след възобновяване си.

Източник сподели пред The ​​Sunday Times: „ Те са най-отворени, когато поддържат връзка с обществеността и мога да видя свят, в който принцесата може да разисква възобновяване си по задължения. Ако щеше да го направи, по този начин щеше да го направи. " И кралският редактор на Sunda...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР