Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи неочаквано заедно със

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи неочаквано заедно със
Коментари Харесай

Неочаквана поява на Кейт Мидълтън след край на химиотерапията ѝ

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се появи ненадейно дружно със брачна половинка си Уилям по време на посещаване в Саутпорт, където двамата организираха среща със фамилиите на три деца, убити при нахлуване с нож през юли, съобщи Би Би Си. Това е първият формален обществен ангажимент на Кейт Мидълтън, откогато завърши лекуването ѝ с химиотерапия.

Кралски източници настояват, че тя е решила да се причисли към принц Уилям, с цел да покаже своята „ поддръжка, съпричастност и съчувствие към локалната общественост “.

Двойката беседва със спасителите, които са помогнали на мястото на опустошителното нахлуване с нож в северозападния приморски град. Катрин прегърна някои от чиновниците на незабавната помощ, а шефът на пожарната Фил Гариган сподели, че „ тя вижда страстта в тях “.

Посещението на кралската персона в Саутпорт беше планувано като непретенциозно събитие, с цел да може да се прекара време уединено със фамилиите на трите починали деца и с учителя по танци, който е участвал по време на нападението. 

 Облечена в дълго кафяво есенно палто, тя дойде със брачна половинка си, с цел да се срещне с опечалените фамилии и чиновниците на незабавната помощ, разказани от принц Уилям като „ герои “.

След като химиотерапията ѝ завърши, принцесата на Уелс започна последователно да се връща към работата си.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР