Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че се лекува от

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че се лекува от
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън към болните от рак: Не губете вяра и надежда

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън заяви, че се лекува от рак. Тя съобщи, че е в начален етап на лекуване и заболяването е открита след коремната ѝ интервенция през януари.

На 16 януари от двореца Кенсингтън оповестиха, че Кейт Мидълтън е претърпяла планова коремна интервенция. В видеоизявление от нощес излиза наяве, че след интервенцията не е било известно, че принцесата има рак.

" Операцията беше сполучлива. Въпреки това тестванията след интервенцията откриха съществуване на рак. Поради това медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните стадии на това лекуване ", съобщи във видеообръщение Кейт Мидълтън.

Подробности за типа на онкологичното заболяване не се разкриват. Дворецът Кенсингтън добавя с убеденост, че принцесата ще се възвърне изцяло.

" Това, че Уилям е до мен, също е огромен източник на разтуха и убеденост. Както и любовта, поддръжката и добротата, които бяха показани от толкоз доста от вас. Това значи толкоз доста и за двама ни ", добави Мидълтън.

Тя съобщи, че фамилията ѝ сега се нуждае от време, пространство и усамотение. Накрая на своето видеообръщение принцесата на Уелс насочи обръщение: " До всеки, който се бори с тази болест в която и да е нейна форма, апелирам ви – не губете религия и вяра. Вие не сте сами ".

Кейт Мидълтън се появи за последно на обществено място преди Нова година. В началото на февруари стана ясно, че крал Чарлз III също е диагностициран с рак. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР