Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че е в ранен

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че е в ранен
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън съобщи във видео: Имам рак

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън заяви, че е в ранен етап на лекуване, откакто при проби е открит рак, оповестява.

Във видео изказване Катрин споделя, че това е " голям потрес " след " необикновено тежки няколко месеца ".

Тя изпраща своето положително обръщение, като прибавя:

" Аз съм добре и ставам по-силна всеки ден. "

 

Подробности за рака не са разкрити, само че от Двореца заявига своята убеденост, че принцесата ще се възвърне изцяло.

В изявлението принцесата изяснява, че когато е имала коремна интервенция през януари, не е било известно, че има рак.

A message from Catherine, The Princess of Wales
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal)
„ Въпреки това проучванията след интервенцията откриха съществуване на рак. Поради това моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс за превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване “, сподели принцесата.

 

Тя прибавя, че мисли за всички, които са били наранени от рак: „ За всички, изправени пред това заболяване, без значение под каква форма: Моля, не губете религия или вяра. Не сте сами. “

Катрин добавя, че възобновяване от интервенцията й през януари за положение, което не е разкрито, е лишило време и в този момент целта е да успокои фамилията си.

Отне ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луис по метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя ", споделя още тя и добавя, че сега фамилията се нуждае от " малко време, пространство и усамотение ".

Поради обстоятелстватане се чака Катрин и принц Уилям да се появят с кралското семейство на Великден и няма да има ранно връщане към формалните отговорности за принцесата.

 Уилям Хари Getty

Дворецът също по този начин споделя, че неочакваното неявяване на принц Уилям от панихида в края на февруари се дължи на откриването на диагнозата рак на Катрин.

Двойката е изправена пред интензивни публични спекулации в обществените медии за нейното здраве след интервенцията й през януари. Тя не е посещавала публични събития от Коледа.

Във видео изказването си тя приказва за поддръжката от фамилията си: „ Да имам Уилям до себе си е страховит източник на комфорт и убеденост. Както и любовта, поддръжката и добротата, които бяха показани от толкоз доста от вас. Това значи толкоз доста и за двама ни. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР