Принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън призна, че е обработила

...
Принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън призна, че е обработила
Коментари Харесай

Принцеса Кейт призна, че е обработила с фотошоп първата си официална снимка след операцията

Принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън призна, че е обработила портрета за Деня на майката, който беше изтеглен от няколко медии поради опасения, че фотографията е манипулирана. Тя се извини " за всяко комплициране ", което е провокирала.

" Както доста фотографи дилетанти, понякога опитвам с редактирането. Искам да се извиня за объркването, което провокира фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Ден на майката ", написа в изказването, оповестено в формалните канали на принца и принцесата на Уелс.

Това се случва, откакто в понеделник няколко медии показаха опасения, че фотографията е манипулирана и ги изтеглиха от изявленията си.

Снимката, направена от принц Уилям и издадена от двореца Кенсингтън за Деня на майката, демонстрира Катрин с трите им деца.

Асошиейтед прес първа изтегли фотографията, защото тя " не дава отговор " на фотографските стандарти на организацията, отбелязвайки " противоречие в лявата ръка на принцеса Шарлот ".

На фотографията принцесата е седнала, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, като последният е обхванал ръцете ѝ.

Това е първата публична фотография на принцесата на Уелс след коремната ѝ интервенция преди два месеца. Оттогава тя не се появява в общественото пространство.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР