Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може никога да не се

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може никога да не се
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън може никога да не се върне към задълженията си след борбата с рак

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може в никакъв случай да не се върне към кралските отговорности на цялостен работен ден, защото преоценява ролята си след битката с рака, оповестява RadarOnline.

 

Въпреки скорошните обществени изяви, Кейт Мидълтън към момента не се е възстановила изцяло и има опция ролята ѝ на обществена фигура да се промени вечно, настояват специалисти на Острова.

 

Тъй като принцесата на Уелс продължава лекуването си от рак, тя е била принудена да „ преоцени “ ролята си на работещ член на кралското семейство на цялостен работен ден – отваряйки вратата за опцията тя „ в никакъв случай да не се върне “ към отговорностите си.

 

42-годишната брачна половинка на престолонаследника принц Уилям прекара месеци надалеч от светлините на прожектора, с цел да се бори с тежката болест. Тя се е появявала на обществени събитие единствено няколко пъти през годината, която породи вяра у феновете ѝ, че ще се завърне. Но източник разкри, че тя към момента се бори с рака, което заплашва завръщането ѝ на цялостен работен ден в публичния живот.

 

Журналистът Дан Уутън написа: „ Катрин продължава да е съществено болна, продължава лекуването си с химиотерапия и макар че е наясно с ролята си, разбираемо целите ѝ са се трансформирали доста “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР