Принцесата на Уелс каза, че се чувства унизена“ и се

...
Принцесата на Уелс каза, че се чувства унизена“ и се
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън „унизена“ и „отнесена като изтривалка“ от принц Уилям на вечерно излизане

Принцесата на Уелс сподели, че се усеща „ унизена “ и се оплака, че принц Уилям се отнася с нея „ като с бърсалка “, до момента в който излиза с други девойки в клубове, когато си взеха отмора от връзката си.

Двойката, която в този момент е родител на три деца, въодушеви цялата нация с любовната си история, откогато се срещнаха в университета Сейнт Андрюс в Шотландия. Но като всяка друга двойка, те също минаха през някои възходи и падения, като се разделиха няколко пъти, преди да завържат възела. сподели се, че втората разлъка е оставила Катрин " обезверено смутена ". Когато го попитаха за раздялата по време на изявлението им за годеж, Уилям просто сподели, че би трябвало да „ намерят своя личен път “ и „ да пораснат “, само че не даде повече детайлности за това.

Въпреки това, Mail в неделя кралският сътрудник Кейти Никъл през 2007 година твърди, че те са тръгнали по разнообразни пътища, защото Уилям усеща, че " заниманието " е изчезнало от връзката им. Докладът продължи да твърди, че Кейт е оставена " унизена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР