Принцесата на Уелс изпревари съпруга си принц Уилям на поста,

...
Принцесата на Уелс изпревари съпруга си принц Уилям на поста,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън изпреварва Уилям да бъде обявен за най-популярната кралска особа, като изненадващият избор е трети

Принцесата на Уелс изпревари брачна половинка си принц Уилям на поста, с цел да бъде оповестена за най-популярната кралска персона в Обединеното кралство, съгласно изследване.

Ново изследване на YouGov откри, че три четвърти от британците (76 процента) имат позитивно мнение за Кейт, което е с шест пункта повече от предходното изследване при започване на годината. Досега беше сложна година за 42-годишния мъж. През януари тя претърпя тежка коремна интервенция и по време на интервенцията се смяташе, че положението й не е раково, защото никакви проучвания не са удостоверили съществуването на рак. Следоперативните проби обаче потвърдиха, че е имало рак и в този момент тя отделя време от публичния живот, до момента в който се подлага на курс на химиотерапия, който стартира през февруари.

Увеличаването на нейната известност в този момент значи, че нейният брачен партньор Уилям е втората най-популярна кралска персона, с рейтинг на известността му от 73 %. Неочаквано той е следван в класацията от вуйна си принцеса Ана, която е известн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР