Принцесата на Уелс е запален готвач и има едно конкретно

...
Принцесата на Уелс е запален готвач и има едно конкретно
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън обича да приготвя едно специално ястие за „перфектната вечер“ с принц Уилям

Принцесата на Уелс е разпален готвач и има едно съответно ядене в ръкава си, когато желае „ съвършена нощ “ – и то обичаната на брачна половинка си.

Кейт и Уилям са добре известни с това, че се пробват да водят допустимо най-нормален фамилен живот и това включва ограничение на ролята на кралските помощници в дома им. Когато личният състав участва, не им е разрешено да носят костюми или публично облекло към трите деца на двойката Джордж, Шарлот и Луис.

Уелсците обичат да имат тясна фамилна единица, като отделят време да се грижат за децата си и Кейт също обича да готви, което е едно от обичаните й занимания. Още през 2019 година тя разкри на формален ангажимент, че постоянно готви с децата си, което е доста по-нормално, в сравнение с доста хора биха си показали бъдещата кралица.

И има и особено хранене което се твърди, че е едно от обичаните на Уилям, което Кейт постоянно му подготвя – печено пиле. През 2012 година кралската авторка Кейти Никъл написа, че концепцията на двойката за „ съвършена ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР