Принцесата на Уелс е силата зад трона“, тя се подготвя

...
Принцесата на Уелс е силата зад трона“, тя се подготвя
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия

Принцесата на Уелс е „ силата зад трона “, тя се приготвя да бъде кралицата, която да поддържа принц Уилям, настояват непознатите медии

Нова доктрина за шестмесечното неявяване на Кейт Мидълтън от публичния живот се популяризира в обществената мрежа X. Интернет потребителите заподозряха брачната половинка на принц Уилям, че симулира рак, написа News.com.au.

Конспиративната доктрина стартира да се популяризира след скорошната обществена поява на принцесата на Уелс. Тя участва на годишния церемониал Trooping the Color със брачна половинка си и трите им деца. Снимките на усмихната Катрин с шапка и рокля, без забележими признаци на косопад и изглеждаща тъкмо, както през декември предходната година, за някои хора са изрично доказателство за машинация. Те упрекват 42-годишната принцеса, че зад фасадата на борбата с рака се пробва да скрие нещо напълно друго.

Редица консуматори настояват, че принцесата лъже за химиотерапията, тъй като желае да прикрие обстоятелството, че си е правила лифтинг на лицето. Това обаче напълно не е по този начин, съгласно непознатите медии.

Всъщност, Кейт Мидълтън даже и да е изглеждала добре на парада, зад прелестната й осанка се крие напълно друго нещо. За всички е ясно, че сега монархията е измъчена от здравна рецесия и може би принцът и принцесата на Уелс са основните фигури за спасяването й, най-малко по този начин считат някои кралски специалисти.
 Дворецът няма проект за справяне със здравословните проблеми на няколко старши членове, в това число Кейт Мидълтън, а това буди тревога
Крал Чарлз III, който един път изрази желанието си за отслабена монархия , стана очевидец по какъв начин няколко основни членове на кралското семейство бяха пратени " в тъча ". И той, и Кейт Мидълтън се борят с рак , а сестра му - принцеса Ан , която е дясната му ръка, е приета в болница поради мозъчно разтърсване - има загуба на паметта.

Принц Андрю (Той е втори наследник и трето дете на кралица Елизабет II и брачна половинка ѝ принц Филип) пази невисок профил. Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл не престават да живеят в Калифорния , откакто напуснаха през 2020 година кралството.

Уилям и Кейт, несъмнено са най-обичаните членове на кралското семейство, в действителност са стълбовете, върху които се крепи бъдещето на монархията “, сподели Кристофър Андерсен, създател на „ Кралят “, пред .
 Принц Уилям, по-големият наследник на крал Чарлз III и починалата принцеса Даяна, е правоприемник на английския трон
Ако някой от тях стартира да се клати, всичко може да се срине. В момента Кейт е най-уязвима. Земята под Кейт се измества по доста способи. Само времето може да покаже дали тя може да устои крепко ".

Кралският публицист Кейти Никъл неотдавна написа във Vanity Fair, че дворецът „ не е имал проект за игра “ след опустошителната двойна диагноза рак за краля, на 75 години, и неговата снаха, на 42 години.

„ Това не беше обществен скандал или рецесия като абдикация. Въпреки това, това принуди Чарлз да премисли във връзка с неговата отслабена монархия и по какъв начин най-добре да служи на хората. Могъщата къща Уиндзор, която наскоро имаше най-дълго управлявалия монарх в света - кралицата Елизабет, внезапно изглеждаше доста уязвима ", написа Никъл.
 Кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх на Англия, умря през 2022 година Тя беше на 96 година Принц Уилям и принцеса Кейт 
Кристофър Андерсен посочи, че както кралят, по този начин и по-големият му наследник Уилям поддържат изцяло едно едва Обединено Кралство Англия и Северна Ирландия, в което единствено определена група от висши кралски особи ще извършват отговорностите на короната. Но откакто Ан се „ причисли към редиците на засегнатите здравословно висши кралски особи “, това накара двореца да премисли тактиката.

Андерсен има вяра, че всички очи са ориентирани още повече към Уилям в този момент като правоприемник на трона. Колкото до Кейт, наподобява всички чакат със спотаен мирис формалното й завръщане в публичния живот.

Простата истина е, че кралското семейство не може да бъде сведено до няколко основни индивида, без риск да не се случи нищо с някои от тях “, изясни Андерсен.

„ В продължение на повече от 70 години " Уиндзорите " имаха дълголетници до съвсем до неуместна степен. Кралица Елизабет II живя до 96 години, а брачният партньор й принц Филип беше на 99 години, най-дълголетният кралски мъж в историята .
 Кейт Мидълтън разгласи на света, че има рак в авансово записано известие, споделено през март 2024 г.
„ Кралицата майка пиеше обичания си джин и Dubonnets чак до края на удивителната възраст от 101 години. Висши кралски членове изглеждаха на процедура безсмъртни, а три генерации бъдещи монарси… чакаха времето си ".

„ Трудно е да упрекваме чиновниците на двореца, че нямат проект за справяне с едновременните диагнози рак на крал Чарлз и принцеса Кейт, още по-малко с отдръпването на толкоз скъп поддържащ състезател като кралската принцеса “, продължи Андерсен. „ Отборът хазаин изчерпва опциите си ", добавя той.

Британският ефирен оператор и фотограф Хелена Чард сподели пред Fox News Digital, че откакто Кейт се възвърне изцяло и е подготвена да се върне на работа, обществеността още веднъж ще се почувства по-спокойна за бъдещето на монархията .

Енигматичната и елегантна принцеса на Уелс е неразделна част от бъдещето на монархията “, сподели тя. „ Всички й пожелават цялостно възобновяване. Тя просто се нуждае от още няколко месеца лекуване на рак и успокоение, с цел да бъде изцяло във форма и добре. Когато се върне към постоянната си работа, ще сме не запомнили за борбите за здравето и нежния роман за разпада на монархията "

Кралският специалист Ричард Фицуилямс споделя: „ Принцът и принцесата на Уелс са бъдещето на монархията след брака им . След тях, техните деца… Кейт има звездна мощ, хубост, улегналост и безрезервност. Тя и Уилям имат доста специфичен знак като двойка. Тя поддържа образованието в ранна детска възраст и това е значима идея.

„ Злополуката на принцеса Ан тази седмица демонстрира какво може да се случи, напълно ненадейно “, показа Фицуилямс. „ Тя беше тази, която напълно неотдавна сподели, че една отслабена монархия е непрактична. Зависи какво се желае от кралското семейство. “ Няколко специалисти се съгласиха, че не всички кралски особи имат същата звездна мощ като принца и принцесата на Уелс. Все отново те се считат за най-желаните претенденти, които да се намесят и оказват помощ на Кралството.

Принц Едуард и брачната половинка му Софи вършат каквото могат, с цел да оказват помощ в обстановката “, сподели Андерсен. " Принцеса Беатрис и принцеса Юджини (внучки на кралица Елизабет) също може да бъдат помолени да се включат, което би било иронично, като се има поради, че Чарлз в миналото обмисляше да лиши дъщерите на Андрю от техните трофеи като част от проекта си за понижаване на монархията. Не е изненадващо, че Андрю яростно възрази против това.
 Принцеса Беатрис - вляво, и принцеса Юджини, дъщерите на принц Андрю - биха могли да се намесят, с цел да оказват помощ на старшите кралски особи и дружно да преодолеят проблемите в монархията
„ В се отново никой от тези по-млади кралски особи няма звездната мощ да размени Кейт, в случай че по някаква причина тя не е разполагаем и се случи нещо със здравословното й положение “, добави Андерсен.

Само принц Хари, чийто статус в социологическите изследвания се трансформира, може да има силата да разпали нещата още веднъж и да поддържа купона – в случай че по някакъв метод успее да си проправи път назад към благоволението на краля и Уилям. Но това е към този момент няма по какъв начин да стане - нито крал Чарлз, нито принц Уилям желаят да правят отстъпка и да го върнат назад . “
 Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Калифорния с двете си деца.
Чарз предложи други членове на кралското семейство да се включат - даже и да нямат трофеи. Като да вземем за пример - дъщерята на сестра му - Зара, брачният партньор й Майк и синът им Питър „ Те прибавят интерес, развлечение и жизнеспособност към всички мотиви. Сигурен съм, че тяхната кралска позиция може да бъде предоговорена, в случай че е належащо ", считат кралските създатели.
 Внучката на Елизабет II - Зара Тиндал, дъщерята на принцеса Ан, е омъжена за някогашния ръгбист Майк Тиндал  Крал Чарлз III маха, до момента в който публично се сбогува с японския император Нарухито и императрица Масако в Бъкингамския замък в Лондон на 27 юни 2024 г.
Но има вяра за кралските особи и натискът върху принца и принцесата на Уелс да бъде омекотен. На 15 юни кралското семейство сподели алегорично единение по време на Trooping the Color, като застана един до различен на балкона на Бъкингамския замък . Събитието беше първото появяване на Кейт, откогато тя разкри през март, че е подложена на химиотерапия. Андерсен не има вяра, че бъдещето на монархията е тъмно. Въпреки това, старшите кралски особи ще имат доста работа.

„ Кралството по-крехка ли е от всеки път? Хората като че ли са не запомнили дните след гибелта на принцеса Даяна, когато английският народ беше толкоз сърдит от видимо безчувственото равнодушие на кралица Елизабет, че монархът трябваше да се извини на своите жители и да се преклони пред гибелта на Даяна. Сега пределено е време на тестване за монархията и безспорно предстоят сложни дни.

„ Сигурно има дни, в които на крал Чарлз му се желае в никакъв случай да не бе чувал за термина „ отслабнала монархия “. Монархията е отслабена за него и то по способи, които той в никакъв случай не би могъл да си показа. Ако се случи нещо с него и Кейт кралството може да се разпадне ", предвиждат непознатите медии.

Асошиейтед прес способства за този разбор.

*Превод: Флагман.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР