Принцесата на Уелс често е говорила за образованието на децата

...
Принцесата на Уелс често е говорила за образованието на децата
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън обича училището, което посещава принц Луис, поради много конкретна причина

Принцесата на Уелс постоянно е говорила за образованието на децата си и преди този момент е приветствала учебното заведение, посещавано от принц Луи, като споделя, че е позитивна среда, която слага благосъстоянието на първо учениците.

Кейт започва акция за оформяне на ранните години през януари предходната година като част от самодейност, целяща да подчертае значимостта на формиращите години от живота на детето. Преди съществена тирада на националния симпозиум Shaping Us в The Design Museum в Лондон, принцесата приказва за образованието, което Луис получава в Lambrook School в Berkshire.

Училището, посещавано от 615 момчета и девойки, е прочут със своите уреди и обучение на високо равнище. Катрин сподели за учебното заведение: „ Класът на Луис, те се върнаха с колело на възприятията, в действителност е положително... това са пет-шестгодишни деца и вървят с имена или фотоси на цвят, който показва по какъв начин се усещат ден, тъй че в учебно заведение има същинско предпочитание, изключително за присъединяване в диалози. "

Принцесата също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР