Принцесата на Уелс благодари на хората по света за техните

...
Принцесата на Уелс благодари на хората по света за техните
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям издават ново изявление, докато излизат от прикритието, за да прекарват време с деца

Принцесата на Уелс благодари на хората по света за техните известия за поддръжка, откакто тя самоуверено разкри борбата си с рака.

Кейт и преданият й брачен партньор принц Уилям споделиха, че са били „ голямо трогнати “ след разкритието на Кейт, че е на химиотерапия. Днес те бяха видени за първи път след оповестяването, да се качват на хеликоптер покрай дома си в Уиндзор. Смята се, че те са се отправили към дома си Анмър Хол в Норфолк, където се чака да прекарат великденските учебни ваканции с децата си Джордж, 10, Шарлот, 8, и Луис, 5.

Кралят, който има за цел да поведе фамилията в проява на единение на Великден, приказва за гордостта си от обичаната си снаха за нейната храброст да приказва намерено. Кралски източници споделиха, че Чарлз, който също се бори с заболяването, откакто му беше сложена диагноза през февруари, се надява да направи пътуването до параклиса „ Свети Георги “ в Уиндзор идващия уикенд, с цел да успокои обществеността на фона на необикновено време на тестване за кра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР