Принцесата на Уелс беше призована да публикува нередактирана версия на

...
Принцесата на Уелс беше призована да публикува нередактирана версия на
Коментари Харесай

Читателите на Mirror не смятат, че Кейт Мидълтън трябва да публикува нередактирана снимка - резултати от анкетата

Принцесата на Уелс беше призована да разгласява нередактирана версия на фотографията от Деня на майката - само че читателите на Mirror дефинираха това искане като " нелепост ".

Това се случва единствено няколко дни откакто Кейт се извини за смяна на фамилната фотография, която демонстрира старшия член на кралското семейство, седнал на стол до принцеса Шарлот, принц Луис и принц Джордж, до момента в който и четиримата се усмихват на камерата.

В X тя написа: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя извиненията си за объркването, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста цветущ ден на майката. C. "

Източник от двореца по-късно удостовери, че Кейт е направила " незначителни корекции ", добавяйки: " Принцесата показа изказване в обществените медии. Това беше аматьорска фамилна фотография от принца на Уелс. Техни кралски височества желаеха да предложат неофициална фотография на фамилията дружно за Деня н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР