Принцесата на Тайланд Байракитиябха остава в безсъзнание повече от три

...
Принцесата на Тайланд Байракитиябха остава в безсъзнание повече от три
Коментари Харесай

Принцесата на Тайланд не може да се събуди повече от три седмици - Свят

Принцесата на Тайланд Байракитиябха остава в безсъзнание повече от три седмици, откакто припадна заради сърдечен проблем – оповестява дворецът, представен от Ройтерс.

44-годишната принцеса е евентуалната наследница на трона. Тя е най-голямото дете на тайландския крал Маха Ваджиралонгкорн.

Принцесата изгуби схващане на 15 декември в резултат на тежка сърдечна аритмия вследствие на инфектиране в резултат на микоплазмена зараза.

" Общото положение на принцесата е, че тя остава в безсъзнание ", пишат от двореца в известието във връзка здравословното ѝ положение.

Лекарите не престават да обезпечават медикаменти и да употребяват съоръжение за поддържане на функционалностите на сърцето, белия дроб и бъбреците, както и да ползват антибиотици, като наблюдават положението ѝ деликатно.

Принцеса Баджаракитиябха се разболя, до момента в който приготвяше кучетата си за съревнование в североизточната провинция Накхон Ратчасима, където в началото ѝ беше оказана здравна помощ, преди да бъде откарана с хеликоптер в Банкок.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР