Принцесата на Нидерландия Амалия е заподозряна в любовна афера с

...
Принцесата на Нидерландия Амалия е заподозряна в любовна афера с
Коментари Харесай

Нидерландската престолонаследничка в любовна афера с внук на Симеон II

Принцесата на Нидерландия Амалия е обвинена в любовна спекулация с внука на Симеон втори – Борис. Това се написа в таблоидите на родината на първата по заместничество на короната. Нейно гадже за последно бе наследникът на богаташката немска фамилия Изебранд  Калдевай. Но преди година в медиите написаха, че двойката е поставила завършек на връзката си.

Принцеса Амалия

В последно време жълтите медии в Нидерландия споделиха новината, че Амалия и цялото й семейство са били посетители на бракосъчетанието на Виктория Елизабет декор Хоенлое-Лангенбург с годеника й Максим Корней.

Княз Борис, внук на Симеон II

И тогава се пусна слух, че Амалия била  видяна да напуща сватбата на разположение с мъж. За който се твърди, че е Борис Сакскобургготски, внук на българския цар.Той е наследник на княз Кардам, който се спомина откакто изпадна в кома след злополука.

Нидерландската кралица Максима  е близка  приятелка с майката на младия княз – Мириам. И Амалия и кралицата са забелязвани да носят бижута, които са дело на вдовицата на Кардам. А  и принцесата е постоянно в Мадрид в последно време, където има собствен разкош апартамент, а там живее и княза, който е спряган за нейно ново гадже. Но според  други клюки двамата  не са гаджета, а единствено се движат  една  и съща компания.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР