Принцесата на Дубай Латифа е била забелязана публично за първи

...
Принцесата на Дубай Латифа е била забелязана публично за първи
Коментари Харесай

Принцеса Латифа от Дубай се появи публично за пръв път от 3 години

Принцесата на Дубай Латифа е била видяна обществено за първи път от съвсем 3 години насам, оповестява " Дейли Мейл ".

Три месеца откакто бяха пуснати шокиращи видеоклипове, записани от принцеса Латифа ал Мактум за това по какъв начин я държат като заложница без право да излиза, тя е била снимана в търговски център в Дубай дружно със свои другари.

Латифа разгласява поредност от секрети видеоклипове от държането ѝ в плен, описвайки, че е държана от татко си Шех Мохамед ал Мактум като заложница.

Тя разказа блестящо и в детайли по какъв начин нейния трагичен опит за бягство през 2018 година, включващ джетове и яхта, е приключил с брутално похищение и принудително репатриране.

В най-ужасяващото видео, снимано след нейното несполучливо бягство, принцесата споделя: Аз съм заложничка. И тази вила е превърната в затвор. Всички прозорци са с решетки. Отвън има петима служители на реда и вътре две полицайки. Дори не мога да изляза на чист въздух.

Латифа избяга от Дубай през февруари 2018 година Тя беше хваната на яхта край крайбрежията на Индия и наложително върната в Дубай, където беше затворена във вила с денонощна защита.

След стартирането на видеоклиповете през февруари 2021 година Организация на обединените нации изиска да видят доказателства за живота ѝ и приканиха Латифа да бъде освободена.

Кампанията „ Освободете Латифа “ неотдавна изиска да бъдат наложени наказания на владетеля на Дубай поради нежеланието му да освободи щерка си и да извърши условията на Организация на обединените нации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР