Принцесата е жива! Пътува из Европа! И се усмихва. Принцеса Латифа,

...
Принцесата е жива! Пътува из Европа! И се усмихва.
Принцеса Латифа,
Коментари Харесай

Принцесата е жива! Заснеха я да пътува

Принцесата е жива! Пътува из Европа! И се усмихва.

Принцеса Латифа, една от дъщерите на емира на Дубай, наподобява се радва на от ден на ден независимост и може да пътува, сподели през днешния ден пред Ройтерс юрист на активистката група, която водеше акция за освобождението й.

В Инстаграм се появи нова фотография на шейха Латифа, щерка на шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, на която тя наподобява е в чужбина. По-рано се бяха появили нейни фотоси на публични места в Дубай, където тя твърдеше, че е държана като затворничка.

" Доволни сме да забележим, че Латифа наподобява има паспорт, пътува и се любува на все по-голяма степен на независимост, това са доста положителни стъпки ", сподели Дейвид Хейг, съосновател на акцията " Освободете Латифа ". " Мога да потвърдя също, че няколко души от екипа ни непосредствено са контактували с Латифа ", сподели Хейг.

На фотографията, оповестена в неделя вечерта в Инстаграм, Латифа е с учителката Шонед Тейлър на фона на терминал на летището на Мадрид, съобщи ДПА. " Чудесна отмора в Европа с Латифа. Забавно е да откриваш нови места! ", е написала Тейлър и е добавила усмихнато личице. И двете са с маски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР