Принцеса Йожени реши да отбележи рождения ден на съпруга си

...
Принцеса Йожени реши да отбележи рождения ден на съпруга си
Коментари Харесай

Принцеса Йожени и Джак Бруксбанк са близки с принц Хари

Принцеса Йожени реши да означи рождения ден на брачна половинка си Джак Бруксбанк по приветлив метод. Тя показа техни общи фрагменти от пътувания, към които, несъмнено, остави благи послания.

" Честит 36-и рожден ден, мой Джак ", гласи написаното от Йожени. " Какви прелестни пътешествия имаме досега. Нямам самообладание за още толкоз. "

Принцеса Йожени и Джак се срещат, още когато кралската персона посещава университета в Нюкасъл. Запознават ги общи другари и любовта сред тях " пламва от пръв взор ", както се показва самата Йожени.

Двамата подписват брак през октомври, 2018 година в замъка Уиндзор, а от февруари 2021 година към този момент са родители на дребния Август.

А както наподобява фотосите, с които Йожени честити рождения ден на брачна половинка си, са направени по време на скорошното посещаване на двойката в Калифорния и гостуването им в дома на принц Хари и Меган Маркъл.

През месец февруари, принц Хари и братовчедка му Йожени се появиха изненадващо на спортния шампионат Super Bowl, който се организираше единствено на към два часа път от вкъщи на Хари и Меган в Монтесито, където те живеят от 2020 година насам.

Доколкото е известно, Йожени е и първият член на кралското семейство, който е посетил херцога и херцогинята на Съсекс в американския им дом. И това не е чудно, поради, че Хари и принцеса Йожени имат близки връзки от деца, напомня People. Дори Хари постоянно се е допитвал и доверявал на братовчедка си, когато е ставало дума за персоналните му избори и дамите в живота му.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР