Принцеса Шарлот и двамата й братя, принц Джордж и принц

...
Принцеса Шарлот и двамата й братя, принц Джордж и принц
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот разкри любимото си животно – и това е животно, от което много хора се страхуват

Принцеса Шарлот и двамата й братя, принц Джордж и принц Луи, споделиха пристрастеността си към животните със сър Дейвид Атънбъро – и Шарлот разкри своето обичано животното е това, от което доста хора се опасяват.

Трите деца разпитаха националното богатство на обичаното му животно във видео от двореца Кенсингтън през 2020 година - и Шарлот разкри, че харесва паяците. Тогавашната петгодишна принцеса сподели на сър Дейвид, че харесва паякообразни, а той отговори, че и той им е почитател. „ Обичам паяците, толкоз се веселя, че ги харесвате “, сподели той.

„ Мисля, че те са прелестни неща. Защо хората са толкоз уплашени от тях? Мисля, че е тъй като те в действителност имам осем крайници, които са доста повече от нас, и в случай че имаш осем крайници, можеш да се движиш във всяка посока, тъй че в никакъв случай не можеш да си сигурен накъде ще тръгне този паяк.

„ Той може да тръгне по този или оня път … тъй че хората не ги харесват и не харесват косматите им крайници. Но паяците са толкоз умни. Гледали ли сте в миналото някой да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР