Принцеса Шарлот, дъщерята на британския принц Уилям, ще тръгне на

...
Принцеса Шарлот, дъщерята на британския принц Уилям, ще тръгне на
Коментари Харесай

Нова страница в живота на принцеса Шарлот се отваря от януари

Принцеса Шарлот, дъщерята на английския принц Уилям, ще тръгне на детска градина през януари, оповестиха от кралското семейство в „ Туитър ”. Родителите й са избрали детската градина " Уилкокс ", която е покрай дома им в Кенсингтън.

Детската градина има отлична оценка от държавните инспектори. На уеб страницата си тя се показва като обичайната, стремяща се да поддържа " високи стандарти, отлични достижения и положителни обноски ". Таксата е 3050 английски лири (4072 щатски долара) на период за сутрините и 1800 лири за следобедите.

Принц Уилям също е ходил на детска градина, за разлика от други членове на кралското семейство. Синът му принц Джордж го последва, като през септември към този момент потегли и на подготвително учебно заведение.

Принц Уилям и брачната половинка му Катрин през днешния ден разпространиха коледна фотография на фамилията си, на която са дружно с двете си деца Шарлот и Джордж. Снимката ще бъде употребена като тяхна коледна картичка тази година.
Принцеса Шарлот ще навърши три години през май. Тя е четвърта по ред за заместничество на престола след дядо си принц Чарлз, татко си принц Уилям и брат си принц Джордж.

Съпругата на принц Уилям е бременна с третото им дете, което би трябвало да се роди през април.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР