Принцеса Шарлийн, съпруга на принца на Монако Алберт, е колабирала

...
Принцеса Шарлийн, съпруга на принца на Монако Алберт, е колабирала
Коментари Харесай

Цяло Монако трепери: Принцесата им колабира, какво става?

Принцеса Шарлийн, брачна половинка на принца на Монако Алберт, е колабирала и е била призната в Болница в Южна Африка, заяви нейната фондация.

„ Нейно ярко височество принцеса Шарлийн от Монако беше откарана в болница с кола за спешна помощ късно в сряда след пристъп заради затруднения от тежка зараза на ухото, носа и гърлото, с която тя се болести през май “, се споделя в изказването. " Медицинският екип на принцесата сега прави оценка обстановката, само че удостовери, че принцесата е постоянна ", се споделя в известието.

" Тя беше изписана тази заран ", сподели за Агенция Франс Прес Шантел Витсток, шеф на фондация " Принцеса Шарлийн Монакска ". „ Лекарите към момента откриват какво тъкмо се е случило “, сподели тя.

43-годишната принцеса, родена в Южна Африка, беше оперирана през август, само че малко детайлности бяха оповестени обществено.

Бившата южноафриканска олимпийска плувкиня Шарлийн се ожени за принц Алберт II през 2011 година През последните седмици начин на живот списанията в цяла Европа трескаво спекулираха, че кралската двойка може да се окаже пред бракоразвод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР