Принцеса Шарлийн продължава да изумява. Съпругата на принц Алберт беше

...
Принцеса Шарлийн продължава да изумява. Съпругата на принц Алберт беше
Коментари Харесай

Неузнаваема! Принцеса Шарлийн шашна с пластики

Принцеса Шарлийн продължава да изумява. Съпругата на принц Алберт беше видяна на фестивала " Златна русалка " в Монте Карло с напълно видоизменен външен тип. Впечатление направиха освен диамантеното колие, гривната и екстравагантните обеци, само че и лицето й.


Последните месеци прави усещане, че принцесата наподобява все по-странно. Не единствено смени цвета на косата си, само че и прическата, а както излиза наяве и лицето си.

На фестивала Шарлийн се появи с очевидно по-тънък и стеснен нос, както и с изпънати скули. Прави усещане, че принцесата, също така е коригирала формата на устните си, защото усмивката й изглеждаше доста по-различна.

Трансформациите на принцесата започнаха още преди няколко месеца, когато се върна от Африка. Тя престоя много време в санаториум, а по-късно очевидно промени метода си на обличане и стилния си жанр. Първо се появи с бръсната глава, след това с съвсем бяла коса, късо подстригана, а в този момент с все по-тъмни кичури, както и с променено лице. Скулите на Шарлийн са повдигнати, лицето наподобява по-широко, а очите на принцесата добиха оня котешки жанр, прочут на всички ползватели на услугите на пластичната хирургия.

Не е ясно, дали корекциите са по избор на Шарлийн или по нужда. Ясно е обаче едно — принцесата несъмнено се преобразява и това си проличава. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР