Принцеса Шарлийн може да е една от най-стилните и коментирани

...
Принцеса Шарлийн може да е една от най-стилните и коментирани
Коментари Харесай

Смелото решение на принцеса Шарлийн

Принцеса Шарлийн може да е една от най-стилните и коментирани кралски дами, само че в последно време стилът й като че ли е станал по-консервативен, в случай че го съпоставяме с този на кралица Рания или Кейт Мидълтън да вземем за пример. Именно по тази причина и брачната половинка на принц Алберт съумя да ни изненада с последната си обществена поява. 
 Принцеса Шарлийн още веднъж липсва - кой застана до принц Алберт
Кой замести принцеса Шарлийн до принц Алберт

Принцесата-беглец

В края на предходната седмица съпрузите присъстваха на обичайната благотворителна церемония вечеря в Монако. Самата им поява дружно е задоволително огромно събитие, тъй като  отново се загуби от полезрението ни за повече от месец.

А за завръщането си под светлините на прожекторите избра рокля, за която сигурно е знаела, че всички ще приказват дълго. Моделът в пожеланото от нея черно и е на една от обичаните й марки Akris, предава Hello.

Prince Albert II and Princess Charlene during the Club Allemand International de Monaco Jubilee Gala on July 17th at the Hôtel de Paris Monte-Carlo
— News about Queen Maxima and Royal Ladies (@vaninaswchindt)
Отличава се обаче от множеството тоалети, с които я виждаме напоследък, с доста искра, кожени детайли и транспарантна горна част. Роклята принцеса Шарлийн комбинира с дискретни диамантени обеци за още по-забележителна визия. И признаваме, че й този път доста добре й се получи.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт - 12 години брак и обич
12 години по-късно - по какъв начин върви бракът сред принцеса Шарлийн и принц Алберт

Има ли сюрпризирани

Тоалетът на брачната половинка на принца на Монако получи сериозен отзив в обществените мрежи, където мнозина утвърдиха по-смелия фешън избор и категорично заявиха, че тази по-драматична визия доста отива на тяхната фаворитка. За нея способства и по-тъмния цвят на косата, с който принцеса Шарлийн ни изненада по-рано тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР