Принцеса Шарлен знае всички слухове, които таблоидите разпространяват зад гърба

...
Принцеса Шарлен знае всички слухове, които таблоидите разпространяват зад гърба
Коментари Харесай

Пътят беше дълъг, труден и болезнен: Принцеса Шарлен се завърна след година на болести и изолация

Принцеса Шарлен знае всички клюки, които таблоидите популяризират зад тила ѝ.

44-годишната брачна половинка на принца на Монако Албер II прекара по-голямата част от последната година отвън страната, до момента в който се лекуваше от затруднения след УНГ-инфекция - първо в Южна Африка, по-късно в Швейцария, където прекара 4 месеца поради " надълбоко прочувствено и физическо безсилие ".

Едва през март тя още веднъж се върна към обществените си задължения като първа дама на Монако.

През това време медиите по целия свят спекулираха, че бракът ѝ с Албер се е разпаднал поради хипотетични изневери и че е почнала нов живот в чужбина.

Сега Шарлен реши да даде едно от дребното си изявленията, в които разисква фамилията и здравословните си проблеми.

" Искате да приказваме за слуховете за развода и за имението ми в Швейцария? ", обръща се тя към публицистите от Monaco Matin, които повдигат въпроса за спекулациите към продължителното ѝ неявяване.

" Смятам, че е доста тъпо, че избрани медии популяризират такива клюки за живота ми, за нашето семейство. Както всички хора - ние сме човешки същества, и като всички човешки същества ние също имаме страсти, уязвимости. Само че нашето семейство е изложено на напън от медиите и най-малката уязвимост се предава на всички места ", споделя тя.

Шарлен не влиза в детайлите на болестта, с което се бори, само че споделя, че оздравяването ѝ е било " дълготрайно, мъчно и толкоз мъчително ". Затова посвещава цялата си сила върху децата, брачна половинка и здравето си - " те са моят приоритет ". А през днешния ден към този момент се " усеща спокойна " за себе си.

Принцесата на Мнонако показва благодарността си на Албер II за това, че я е подкрепял във всяка стъпка.

" Заедно обсъждахме злонамерените публикации и той правеше всичко, с цел да отбрани мен и децата ни. Много се веселя, че към този момент съм си у дома в Монако, покрай фамилията ми. Получих доста положителни и топли послания, когато бях отвън страната и благодаря на всички за поддръжката ", споделя тя.

Една от последните ѝ медийни появи беше в компанията на 7-годишната ѝ щерка принцеса Габриела, която взе участие на първата си публична гала за премиите на Седмицата на модата в Монако.

Шарлен разгласява своя фотография с детето, облечено в рокля на Терънс Брей - дизайнер от Южна Африка, с който тя работи от години.

" Габриела - като всички девойки на нейната възраст - обича да носи облекла за принцеси, да си прави прически и даже да тества моето червило. Габриела има личен жанр и желая да подтиквам нейната характерност ", споделя тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР