Принцеса Марта Луиз, най-голямата дъщеря на краля на Норвегия Харалд

...
Принцеса Марта Луиз, най-голямата дъщеря на краля на Норвегия Харалд
Коментари Харесай

Норвежката принцеса обяви, че ще се омъжи за своя шаман догодина

Принцеса Марта Луиз, най-голямата щерка на краля на Норвегия Харалд V и кралица Соня, и нейният американски избраник Дурек Верет, самопровъзгласил се за " шаман ", ще се оженят на 31 август 2024 година, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на двойката. 

За разкритата през 2019 година връзка на 51-годишната принцеса и 48-годишния " шаман Дурек " се изписа доста в скандинавското кралство, където методите от различната медицина и позициите, заемани от въпросния нравствен лидер, който е известен в Холивуд, доведоха до обвиняването му в измамничество.

Сватбата ще се състои в село Гейрангер на брега на едноименния фиорд в югозападната част на Норвегия, включен в листата на ЮНЕСКО.

Невероятно щастливи сме, че ще можем да отпразнуваме любовта си във превъзходната конюнктура на Гейрангер, се споделя в изказването на двойката.

Марта Луиз и Дурек Верет оповестиха годежа си през юни 2022 година с благословията на крал Харалд, чиято брачна половинка е елементарна гражданка, преди да стане кралица Соня.  

В настрана изказване кралската двойка и братът на Марта Луиз - престолонаследникът принц Хокон, поздравиха двойката и споделиха, че са " щастливи да приветстват Дурек Верет в фамилията ".

Верет е от афроамерикански генезис и разказва себе си като " шаман от шесто потомство ", който бързо се трансформира в спорна персона в Норвегия. Дурек е нравствен ментор на холивудски звезди, измежду които Нина Добрев, Гуинет Полтроу, Антонио Бандерас и други. Противоречията не са непознати и на Марта Луиз, която е четвърта в реда за заместничество на норвежкия трон. Принцесата е привърженичка на различните лечения и също така твърди, че може да поддържа връзка с ангели - заложба, която се пробва да показа - и да печели от нея, посредством курсове и книги.

През ноември предходната година Марта Луиз се отхвърли от формалните си отговорности, с цел да се концентрира върху комерсиалните си действия, само че резервира купата си принцеса.

Първият ѝ брак, от който има три дъщери, е с не по-малко колоритния публицист Ари Бен, който постави завършек на живота си през 2019 година, три години след развода им.

Въпреки че е родена две години преди принц Хокон, той и децата му я предшестват в реда за заместничество на трона, защото правилото, което е в действие по това време, към момента е в интерес на първия роден правоприемник от мъжки пол, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР