Принцеса Марта Луиз - дъщеря на норвежкия крал Харалд Пети,

...
Принцеса Марта Луиз - дъщеря на норвежкия крал Харалд Пети,
Коментари Харесай

Норвежката принцеса се сгоди за американски шаман

Принцеса Марта Луиз - щерка на норвежкия крал Харалд Пети, се сгоди за американския си другар Дурек Верет, гласи формалното известие, направено от двореца.

50-годишната принцеса, четвърта по линията за заместничество на норвежкия престол, е с 47-годишния Верет, който разказва себе си като шаман и врач в уеб страницата си, от май 2019 година, пишат задграничните медии. Дурек е нравствен ментор на холивудски звезди, измежду които се отличават имената на Нина Добрев, Гуинет Полтроу, Антонио Бандерас и други.

В изказване, оповестено от кралското семейство, крал Харалд и брачната половинка му кралица Соня оповестиха годежа и споделиха, че им " желаят всичко най-хубаво за бъдещето ".

„ Тя сподели " Да "! Когато знаеш, просто знаеш. Няма нищо по-добро от това да си наясно като мъж, че дамата, която стои пред теб, е единствената - тази, направена единствено за теб. Радвам се със сълзи на очи, че мога да прекарам остатъка от живота си с най-чистата, мъдра, могъща жена, която за мен е въплъщение на същинска богиня. Заедно, като духовна двойка, ние ще използваме силата си, с цел да подкрепим хората да основат свят, учреден на обич и приемане. Промяна на света посредством нашата обич. Любовта се уголемява оттатък всевъзможни бариери и условия. Любовта е свободна и транспарантна. Приканва към напредък и основа. Показва на хората, че сме повече от нашите страхове, нашата ненавист или обществена причинност. Принцеса Марта Луиз е любовта на живота ми. Тя вижда всички мои аспекти, и аз виждам нейните. Аз съм човек, обичащ момиче, което ми връща същото. Сега ще мога да показвам на тази божествена жена какъв брой доста я обичам до края на живота си. Никога не съм бил по-щастлив ", написа от своя страна в Инстаграм избраникът ѝ, публикувайки фотография, с която разгласи годежа им.

Марта Луиз има три дъщери от първия си брак, който завърши през 2016 година, напомня Българска телеграфна агенция. Според медиите в родината ѝ, тя възнамерява да се реалокира в Калифорния дружно с девойките.

Наред с осъществяването на представителните си функционалности, тя е създател и на книги, в които твърди, че има контакти с ангели.

По-големият брат на Марта Луиз - принц Хокон, е наследникът на трона.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР