Принцеса Кейт направи невероятен жест, за да почете ирландските гвардейци

...
Принцеса Кейт направи невероятен жест, за да почете ирландските гвардейци
Коментари Харесай

Невероятният жест на Кейт Мидълтън да почете ирландските гвардейци на Деня на Св. Патрик, след като пропусна парада

Принцеса Кейт направи необикновен жест, с цел да уважи ирландските гвардейци на Деня на Св. Патрик, откакто пропусна техния церемониал, беше обявено..

Тя не съумя да вдигне тост на Деня на Свети Патрик в качеството си на полковник от ирландската армия. Но тя се увери, че полковете са вярно освежени на Деня на Свети Патрик и им заплати да се насладят на няколко халби Гинес след напъните си. Войниците се усмихваха, откакто принцесата на Уелс даде £2000, с цел да заплати за питиета зад бара на полка в Олдършот след парада и означи традициите в деня, беше обявено.

Твърди се, че полкът се е възползвал от субсидираните клубни цени и бойците са „ се насладили на най-малко 700 пинти черно нещо “, написа Ефраим Хардкасъл за Mail. Съобщава се също, че Кейт е осигурила полковия амулет Шеймъс, ирландският вълкодав, не е бил пропуснат и е платила за огромна кост за животното.

The Mirror заяви през вчерашния ден по какъв начин Скотланд Ярд може да бъде извикан, с цел да проверява хипотетично нарушаване на Ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР