Принцеса Кейт един ден ще бъде кралица, когато съпругът й

...
Принцеса Кейт един ден ще бъде кралица, когато съпругът й
Коментари Харесай

Загриженият трогателен въпрос на Кейт Мидълтън към принц Джордж относно кралския дълг

Принцеса Кейт един ден ще бъде кралица, когато брачният партньор й принц Уилям се възкачи на трона. Но тя е на първо място майка.

Въпреки че е ясно отдадена на своята кралска работа, тя съчетава това със своя приоритет номер едно и фокус: нейното семейство и това да бъде добър родител на децата си, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

През годините имаше доста случаи, показващи тясната връзка на Кейт с нейното поколение - без значение дали майсторски се справяше с нахалния Луис на Platinum Jubilee, смееше се дружно с принцеса Шарлот на Уимбълдън или празнуваше, до момента в който гледаше британския футбол с принц Джордж.

Известно е също по този начин, че употребява на практика метод зад затворени порти, като подготвя домашно приготвени вечери с децата си, пече торти за рождени дни и ги води на разходки или каране на колело в провинцията.

Дадено й е лоялност, не е изненадващо, че тя е помислила доста за отбраната на децата си колкото е допустимо повече от намесата на медиите, както...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР