Принцеса Кейт е забелязана за първи път след коремната й

...
Принцеса Кейт е забелязана за първи път след коремната й
Коментари Харесай

Всички фенове на Кейт Мидълтън казват едно и също нещо, след като принцесата прави дългоочакваната поява

Принцеса Кейт е видяна за първи път след коремната й интервенция през януари - и всички кралски почитатели споделят едно и също нещо.

Легионът от поддръжници на принцесата споделят насладата си онлайн, откакто я видяха на открито след седмици на спекулации по какъв начин се възвръща. Сега американският клюкарски уебсайт TMZ се снабди с изображения на принцесата, карана в 4X4 Audi покрай замъка Уиндзор към 9 сутринта. Смята се, че майка й Карол Мидълтън е карала колата и че двамата са водили децата на Кейт на учебно заведение. Последният път, когато Кейт беше забелязана на обществено място, беше на Коледа, когато се причисли към останалите членове на кралското семейство на годишното им посещаване в църквата в Сандрингам.

Изразявайки щастието си да видят обичаната принцеса, един консуматор на обществените медии сподели: „ Какво наслаждение е да я видиш. “ Друг добави: „ Също и с нейната прелестна майка “. Трети акаунт написа: „ Чудесно е да я видя на открито и да си поеме глътка въздух. Надяваме се, че го приема...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР