Принцеса Кейт е била диагностицирана с рак след голяма коремна

...
Принцеса Кейт е била диагностицирана с рак след голяма коремна
Коментари Харесай

Безкористната причина на Кейт Мидълтън да чака да сподели диагнозата рак, тъй като тя поставя децата на първо място

Принцеса Кейт е била диагностицирана с рак след огромна коремна интервенция през януари, удостовери дворецът Кенсингтън.

The сложната вест пристигна като " голям потрес " за принцесата на Уелс и нейното семейство, защото лекарите откриха съществуването на рак по време на проби след нейната интервенция. Сега Кейт е подложена на ранен стадий на превантивна химиотерапия.

В персонално видео известие до нацията, което оповестява новината, снимано от студиото на BBC в сряда, Кейт сподели: „ През януари претърпях огромна коремна интервенция в Лондон и по това време се смяташе, че положението ми не е раково. Операцията беше сполучлива. Изследванията след интервенцията обаче откриха съществуване на рак. Ето за какво моят медицински екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и аз съм в този момент в ранните стадии на това лекуване. "

Кейт постоянно е хвалена за това, че е практична майка, която слага децата си преди всичко - даже в лицето на рецесия. Нейната отдаденост към принц Джордж, принц Луис и принцеса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР