Принцеса Даяна е вгорчила живота на по-големия си син Уилям

...
Принцеса Даяна е вгорчила живота на по-големия си син Уилям
Коментари Харесай

Топлес СНИМКИ на принцеса Даяна взривиха мрежата

Принцеса Даяна е вгорчила живота на по-големия си наследник Уилям по време на ученическите му години. В Итън Колидж внукът на Елизабет II бил подложен на заплашителен тормоз от съучениците си.

Главен провинен за това била майка му, излиза наяве от думите на шефа на Condé Nast Britain Николас Колридж.



В записките си The Glossy Years, които ще излязат на пазара в края на месец септември, той разкрива непознати до момента обстоятелства от далечната 1996 година И по-точно – по какъв начин принц Уилям е реагирал на голите фотоси на майка си, написа " Дейли мейл ".

Колридж споделя по какъв начин в разгара на абсурда, който избухнал около почивката на принцесата в Испания и фотосите, на които папараци съумяват да я щракнат без горнище на бански, двамата се видели на обяд.



Даяна се оплакала, 14-годишният й наследник Уилям, който по това време учел в Итън Колидж, й се обадил по телефона.

„ Той беше толкоз смутен и засегнат. Каза, че децата не спирали да го нервират, тъй като считали, че имам прекомерно дребни гърди ”, ожалила се принцесата.



„ Как мислиш, прекомерно дребни ли са гърдите ми? ”, попитала тя.



Колридж признава, че въпросът го сложил в доста неловко състояние и го предиздвикал да почервенее като мундира на кралски гвардеец.



Въпреки това той побързал да я увери, че няма защо да се тормози.

" Благодаря ти, в този момент се усещам доста по-добре ", отвърнала му Даяна.



Между другото, това не е първият случай, в който принц Уилям е подложен в неловко състояние поради голи фотоси с обичана за него жена.

През 2012 година, до момента в който се наслаждаваше на почивката си във Франция, фотограф съумя да снима брачната половинка му Кейт Мидълтън топлес. Горещите фрагменти се появиха в Closer дружно със публикация за двойката, озаглавена „ О, Боже мой! “.



Местният вестник La Provence също разгласява скандалните фотографии.

Двойката заведе дело против френското списание за 1,3 млн. английски лири и изиска спомагателни 42 000 паунда обезщетение от La Provence, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР