Принцеса Бeатрис – петата сред внуците на кралица Елизабет Втора

...
Принцеса Бeатрис – петата сред внуците на кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис обяви годежа си с Едуардо Мапели Моци

Принцеса Бeатрис – петата измежду внуците на кралица Елизабет Втора и осма подред измежду наследниците на английския трон, се сгоди за приятеля си Едуардо Мапели Моци, заяви Hello!

Prince Andrew and Sarah Ferguson have announced that Princess Beatrice will marry her boyfriend Edoardo Mapelli Mozzi in 2020?
— Mirror Royal (@MirrorRoyal) От Бъкингамския замък оповестиха: „ Херцогът и херцогинята на Йорк на драго сърце афишират годежа на Нейно кралско височество принцеса Беатрис от Йорк с господин Едоардо Мапели Моци . Нейно кралско височество и господин Мапели Моци се сгодиха, до момента в който бяха за уикенд в Италия по-рано този месец. Сватбата ще се състои през 2020 година Допълнителни детайлности ще бъдат обявени навреме ”.
 
В свое изказване новосгодената двойка сподели: „ Изключително сме щастливи , че можем да споделим новината за скорошния си годеж. И двамата сме толкоз разчувствани, че се впускаме в това житейско премеждие дружно и нямаме самообладание в действителност да бъдем женени. Ние споделяме толкоз доста сходни ползи и полезности и знаем, че това ще ни бъде доста потребно в годините напред, изпълнени с обич и благополучие “.


 
На 8 август принцеса Беатрис навърши 31 година и още тогава се заприказва за скорошни годеж и женитба. Говори се също, че принцеса Беатрис и Моци „ се познават от години ” и даже не било нужно да минават през „ публично запознаване с родителите си “. Едуардо Мапели Моци е с бизнесмен и предприемач . Красавецът е прочут просто като Едо измежду приятелите си, а двойката се появи за пръв път дружно на Portrait Gala в Националната изложба в Лондон на 12 март 2019 година
 
Сестрата на Беатрис – принцеса Юджини, е омъжена за Джак Бруксбанк. Самата тя също изрази насладата си от новината, като написа в Инстаграм: „ Толкова съм щастлива за вас – най-скъпата ми огромна сестричка и благия Едо. Мина много време и вие двамата сте предопределени един за друг… от мен!! ”-->
               

A post shared by (@princesseugenie) on Sep 26, 2019 at 3:10am PDT

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР