Принцеса Ан - единствената сестра на крал Чарлз, отново се

...
Принцеса Ан - единствената сестра на крал Чарлз, отново се
Коментари Харесай

Членовете на кралското семейство, които печелят милиони от реклама

Принцеса Ан - единствената сестра на крал Чарлз, още веднъж се оказа най-работещият член на кралското семейство за 2023 година Броят на нейните публични задължения доста надвишава този на останалите работещи членове на двора.
 Принцеса Ан, крал Чарлз и кой е най-ангажираният член на кралското семейство
Кой работи най-вече в кралското семейство на Англия

Не сме сюрпризирани

За сметка на това щерка й не разчита на държавна прехрана. Зара Тиндал, дете на Ан от предходния й брак с Марк Филипс, и брачният партньор й Майк Тиндал се оправят сносно във финансово отношение, с помощта на рекламни контракти.

Семейството за момента разполагат със положение към 30 милиона английски паунда, насъбрано от реклами и партньорства с разнообразни марки, както и от участия в телевизионни излъчвания.
 Снимка 648916

42-годишната Зара и 45-годишният Майк са някогашни спортисти. Той е някогашен член на националния тим по ръгби, а тя - олимпийски първенец по езда.

Покрай конния спорт тя има партньорски контракт с Land Rover и е дипломат на марката. Това й обезпечава по 200 хиляди паунда на година. Зара е била дипломат и на Rolex, от което пък е взела 100 хиляди, пишат Express.
 Снимка 648918

Сред останалите й партньорства са тези с Magic Millions Polo и Show Jumping, тя е рекламно лице на видео игра за една, както и на марка облекла. Освен това има лична линия бижута за първокласния бранд Calleija.

От своя страна Майк Тиндал залага повече на телевизионните реклами. През 2022 година той взе участие в спота на веригата пицарии Domino`s и взима за това 300 хиляди паунда. Участва и рекламата на Amazon Prime. Участвал е и в телевизионното риалити I`m a Celebrity, от което получи 150 хиляди
 Майк Тиндал, къпането в ледена вода и каква е идеята на зета на принцеса Ан
Когато член на кралското семейство стартира нова година гол

Зетът на принцеса Ан не е като другите

И до момента в който за редовия покровител на монархията всичко това може да звучи съвсем скандално, елементарният английски поданик най-малко може да си отдъхне, че не лежат на плещите му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР