Принцът се завърна! Отбележете 9-ти септември в календара си, защото

...
Принцът се завърна! Отбележете 9-ти септември в календара си, защото
Коментари Харесай

ПРИНЦЪТ НА МРАКА С ФЕНОМЕНАЛЕН 13-ТИ СТУДИЕН АЛБУМ

Принцът се завърна! Отбележете 9-ти септември в календара си, тъй като това е датата на издаване на Patient Number 9 - новия албум на всепризнатия, почетен да бъде в Rock and Roll Hall of Fame, притежател на Grammy Ozzy Osbourne. Това е неговия тринадесети солов план и първия след сбирката му Ordinary Man от 2020 година, която разруши всички ранглисти.

Едноименният първи сингъл и видеоклип „ Patient Number 9 ", които бащата на хеви метъла показа през днешния ден, съдържат спиращо дъха соло от именития китарист Jeff Beck. Визуализацията е режисирана от носителя на награди Emmy и Grammy - Todd McFarlane, с който хеви метъл титанът работи за пръв път.

В допълнение към присъщите за режисьора и типични за комиксите илюстрации, по време на солото на Beck във видеото могат да се видят и анимирани рисунки от Ozzy.

„ В безмилостния бизнес, наименуван музикална промишленост, всеки изобретателен човек с сполучлива кариера от няколко десетилетия е посочил умеене, гений и непримиримост, които постоянно ще провокират моето удивление. Ozzy демонстрира на мнозина от нас, създателите, че в действителност е допустимо да си изкарвате прехраната, правейки съвсем цялостен живот това, което обичате. Продължавай, великане! ", разяснява с възхита McFarlane.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР