Принцът на Уелс скърби след новината за смъртта на свой

...
Принцът на Уелс скърби след новината за смъртта на свой
Коментари Харесай

Принц Уилям скърби след трагични новини

Принцът на Уелс скърби след новината за гибелта на собствен непосредствен другар.

Пилотът Марк Дженкинс и е умрял дружно със сина си Питър в Кения на 8 декември. Принц Уилям показа в Twitter своите съболезнования, споделя английското издание.

„ Вчера изгубих другар, който посвети живота си на опазването на дивата природа в някои от най-известните национални паркове в Източна Африка “ , написа херцогът на Кеймбридж и Корнуол в петък. „ Марк Дженкинс и неговият наследник Питър починаха трагично, летейки над Национален парк Цаво, до момента в който правят въздушен патрул. “

Подписвайки се с инициал „ У “, принцът приключи с думите: „ Тази вечер си мисля за брачната половинка, фамилията и сътрудниците на Марк, които, за жалост, изгубиха човек, който всички обичахме и на който се възхищавахме. “

Марк е бил рейнджър, покровител за запазване на естествените запаси и умел водач . Самолетът, в който е пътувал със сина си, е бил благосъстоятелност на Тръста за дива природа на Дейвид Шелдрик, към който Марк и Питър са служили като доброволци.

След тази трагична вест вниманието на принц Уилям е малко евентуално да бъде заето от документалния сериал на неговия брат . Първа част на „ Хари и Меган “ излезе в Netflix в същия ден, 8 декември, предизвиквайки реакции у милиони почитатели на кралското семейство.

Според кралския специалист на Емили Наш надали принцеса Кейт и принц Уилям ще създадат какъвто и да е коментар за продукцията. Очаква се двойката „ да постави самоуверено изражение на лицето и да прави работата си “, твърди Наш, и добавя: „ Мисля, че би трябвало да има доста съществено обвиняване, с цел да отговорят непосредствено на него. “

Втора част от „ Хари и Меган “ излиза на 15 декември. В същия ден Кейт Мидълтън ще запише в Уестминстърското абатство специфичната си празнична телевизионна стратегия „ Заедно на Коледна работа “ , която ще бъде излъчена на Бъдни вечер.

От замъка Кенсингтън разпространиха в събота фотография на принцесата, която се приготвя за събитието. Кадърът е сниман пред елха в адютантския кабинет на замъка Уиндзор, а пред камерата Кейт театралничи в дълга алена рокля на Needle and Thread с пайети , която облече по-рано през януари 2020 година за банкет в Бъкингам.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР