Принцът на Уелс отиде на частно посещение при уелските гвардейци

...
Принцът на Уелс отиде на частно посещение при уелските гвардейци
Коментари Харесай

Принц Уилям получи специална молба от Министерството на отбраната за първо посещение след „пробива в сигурността“ на Кейт Мидълтън

Принцът на Уелс отиде на частно посещаване при уелските гвардейци в казармата Combermere в Уиндзор в ролята си на полковник от полк.

Според кралски източници, Министерството на защитата е поискало това да бъде частно посещаване. Това става откакто стартира следствие в болничното заведение, където е била лекувана принцесата на Уелс, поради изказвания, че личният състав се е опитал да получи достъп до персоналните й медицински досиета.

Шефовете са почнали следствие на изказвания, че поверителността на Кейт е била нарушена, до момента в който тя беше пациент в Лондонската клиника през януари. Говори се, че минимум един член на личния състав е бил хванат при опит да получи достъп до бележките на 42-годишния мъж.

Твърденията провокираха потрес в болничното заведение в Мерилебоун, централен Лондон, която има репутацията на дискретно лекуване на членове на кралското семейство, някогашни президенти, министър-председатели и звезди. Един вътрешен човек разкри: „ Това е сериозен пробив в сигурността и е невероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР