Принцът на Уелс беше заснет да минава сам по червения

...
Принцът на Уелс беше заснет да минава сам по червения
Коментари Харесай

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024

Принцът на Уелс беше сниман да минава самичък по аления килим на 77-ата гала на БАФТА в Royal Festival Hall в Лондон в неделя, до момента в който принцесата на Уелс продължава възстановяването си от коремна интервенция.

 

41-годишният Уилям, който е президент на Британската академия за кино и телевизионно изкуство от 2010 година, изглеждаше грациозен в тъмносиньо кадифено сако с черни ревери, черни панталони и бяла риза.

 

 

Престолонаследникът не беше единственото смело име, което вървеше по аления килим.

 

Брадли Купър, Марго Роби, Наоми Кембъл, Емили Блънт, Кейт Бланшет и Ема Стоун присъстваха.

 

„ Принцът, президент на Британската академия за кино и телевизионно изкуство (BAFTA), ще следи церемонията по награждаването, преди да се срещне с спечелилите в категорията и номинираните за премията EE Rising Star “, се споделя в изказването.

Годишната гала се посещава постоянно от кралската двойка.

Принцесата на Уелс беше принудена да пропусне тазгодишното шоу, откакто се подложи на „ планувана коремна интервенция “ през януари.

 

 

„ Операцията беше сполучлива и се чака тя да остане в болница от 10 до четиринадесет дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си “, се споделя в изказване на двореца в Instagram, добавяйки, че принцесата на Уелс „ е малко евентуално да се върне “. на публични отговорности до след Великден.

 

Появата на Уилям на аления килим идва, откакто той си взе седмица отмора от кралските отговорности, с цел да се грижи за брачната половинка си и трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис - по време на учебната им почивка.

 

Тази година звездната вечер, която чества английските филми и телевизионни излъчвания, беше водена от звездата от " Доктор Кой " Дейвид Тенант.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР