Принцът на Монако Албер ще посети за Коледа съпругата си

...
Принцът на Монако Албер ще посети за Коледа съпругата си
Коментари Харесай

Принцът на Монако води близнаците при принцеса Шарлен за Коледа

Принцът на Монако Албер ще посети за Коледа брачната половинка си принцеса Шарлен дружно с двете им деца на тайното място, където тя се възвръща, заяви Ройтерс, като цитира известие на двореца.

Бившата олимпийска състезателка по плуване Шарлен се омъжи за принца на Монако през 2011 година на обилна гала. Тя приключи обществените си задължения, откакто се завърна от родната си Южна Африка предишния месец след няколкомесечен престой.

" Принцеса Шарлен се възвръща приемливо, въпреки че ще са нужни още няколко месеца, преди здравето й да се възвърне изцяло ", оповестиха от двореца.

Престоят на Шарлен в Южна Африка разпали спекулации за евентуален разкол в кралската двойка, които бяха отхвърлени от фамилията.
Преди от двореца оповестиха, че принцесата се нуждае от време, с цел да се възвърне от положението на " дълбока обща отмалялост ".

Принц Албер беше споделил пред сп. " Пийпъл ", че Шарлен се лекува отвън Монако в името на дискретността.

" Зная, че има клюки, по тази причина дано кажа - не е Ковид ", сподели Албер пред изданието предишния месец. " Не е обвързвано и с рак. Не става дума за персонални връзки. Ако желаете да обсъдим и други спекулации - положението не е обвързвано с пластична интервенция или някаква интервенция по лицето въобще ".

Шарлен бе в тима на Южна Африка на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР