Принцът на Монако Албер е платил 12 милиона евро на

...
Принцът на Монако Албер е платил 12 милиона евро на
Коментари Харесай

Синът на Грей Кели и принц на Монако плаща по €12 млн. годишно на съпругата си, за да остане до него

Принцът на Монако Албер е платил 12 милиона евро на жена си Шарлийн, с цел да продължи да извършва обществената си роля на брачна половинка. Това оповестява “Дейли мейл” в ефектен материал през днешния ден.

Според таблоида принцът е подписал свръх поверителен контракт с Шарлийн за погашение на сумата всяка година, защото непременно желал жена му да е до него на обществени прояви, написа още изданието. Разкритията бяха направени, малко откакто принцесата се прибра в Монако след дълго боледуване и лекуване в разнообразни клиники по света.

Само преди дни кралското семейство пусна фотография, на която двойката е с двете си деца. Визията на Шарлийн обаче по всеобщо мнение е доста надалеч от това, което бе в предишното. Тя наподобява изтощена, изтерзана и нещастна, макар че се усмихва.

“Шарлийн не се върна просто по този начин. Тя евентуално е подписала контракт за избрана сума”, писаха и френски таблоиди. Принцесата няма корав приход и разчита главно на брачна половинка си, който обаче е милиардер.

Възможно е тя да е прибегнала до тази мярка с годишното заплащане, с цел да се подсигури, защото минава през доста сложен интервал.

Припомняме, че единствено преди няколко месеца бе обявено, че принцесата, която очевидно не наподобява добре през последната година и половина, едвам не е изгубила живота си след няколко съществени интервенции в Южна Африка.

Освен това приятелите ѝ показаха угриженост, че кралското семейство на Монако подценява сериозността на положението ѝ.

„ Не е почтено кралското семейство да показва обстановката все едно тя има някакъв ментален или прочувствен проблем. Не знаем за какво подценяват положението ѝ “, споделиха нейни близки, поискали анонимност.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР