Принц Уилям заяви, че ще подкрепи трите си деца, ако

...
Принц Уилям заяви, че ще подкрепи трите си деца, ако
Коментари Харесай

Принц Уилям: Ще подкрепя децата ми, ако са хомосексуални

Принц Уилям съобщи, че ще поддържа трите си деца, в случай че в бъдеще някое се разпознава като лесбийка, гей, бисексуален или трансджендър (ЛГБТ). По време на посещаване в благотворителната организация Albert Kennedy Trust (AKT), подпомагаща бездомни младежи с хомосексуална ориентировка, той сподели, че за него ще е изцяло обикновено, в случай че принц Джордж, принцеса Шарлот или принц Луи, които в този момент са надлежно на пет, четири и една години, след това се самоопределят като ЛГБТ.

Той също по този начин показа своите страхове от враждебни реакции, признавайки, че ще се усеща нервозен от възможна " ненавист " или " гонене ", с които те могат да се сблъскат заради позицията си в кралското семейство.

" Аз изцяло бих подкрепил всяко решение, което те вземат ", сподели принц Уилям. " Притеснява ме пред какъв брой доста бариери, гонене и злоба може да се изправят те. Но от всички нас зависи да се опитаме, да поправяме и да създадем по този начин, че това да остане в предишното ", съобщи принц Уилям.



Той се срещна с младежи, които страдат от ментални проблеми или риск да остават бездомни вследствие на своята половост. Подчерта какъв брой е значимо фамилиите да поддържат децата си, каквато и да е тяхната половост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР