Принц Уилям вече е татко на трето дете - момченце,

...
Принц Уилям вече е татко на трето дете - момченце,
Коментари Харесай

Принц Уилям: майка ми Даяна щеше да я ужасна баба!

Принц Уилям към този момент е баща на трето дете - момченце, което се роди на 23 април. И до момента в който светът е в блъсканица към раждането на Кейт Мидълтън, уеб сайтът eonline.com с горест напомня, че трите деца на херцогът и херцогинята на Кеймбридж в никакъв случай няма да опознаят баба си - принцеса Даяна, която умря в автомобилна злополука през 1997 година.

Това от една страна обаче очевидно успокоява принц Уилям, тъй като в този момент ще ви напомним едно негово изявление за майка му, част от документалния филм Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, който каналът HBO излъчи предходната година във връзка 20-годишнината от гибелта й.

 g

Ако бе жива, през днешния ден Даяна щеше да е на 56 и щеше да се радва на своите внуци и фамилиите, които нейните прелестни синове са основали и следва да основат (имаме поради Хари).

За спомените за своята майка Уилям споделя:

"Имаме много нейни фотоси в дома ни и постоянно приказваме за нея и това каква беше. Трудно ни е, тъй като тя не познаваше даже Катрин и от време на време е мъчно да влизам в елементи за дадени случки. Когато приспваме Джордж и Шарлот в леглата, им приказваме за бабите, опитваме се да им разкажем, че има две баби и двама дядовци в животите им. Важно е да знаят коя беше тя и че е съществувала преди те да се родят. "

 g

"Сигурен съм, че щеше да обожава внуците си, в случай че ги познаваше... ", продължава Уилям.

 g

"Често казано, щеше да е ужасна баба - баба призрачен сън! " - майтапи се още той.

 g

"Щеше да обича децата до такова положение, че щеше да се появява постоянно при нас в най-неподходящия миг и да основава блъсканица към всяка ежедневна обстановка с тях, тъй като щеше да желае да прекарва доста време с Джордж и Шарлот и да им дава вниманието и любовта си. "

 g

Самият Уилям постоянно си напомня и препоръките, които майка му е давала за живота:

"Тя искаше да знаем, че светът не е единствено дворъцът Кенсингтън. Че би трябвало да мислим по-мащабно, по-освободено и да имаме вяра в хората, не в купите. Тя беше човеколюбец, постоянно беше подготвена да помогне. Искаше да употребява известността си точно за такива дела. Майка ми живее в мен всеки ден. "

 g

Така приключва това самопризнание Уилям.

"Това, което остана като финален урок от нея за мен и брат ми е в никакъв случай да не позволяваме медиите прекомерно близо в интимния си свят и живот. Има граници, които нито ние би трябвало да прекрачваме, нито пресата. Защото когато това се случи, някоя от тези 2 страни може да изпита неимоверна болежка ".

 g

Ние единствено можем да пожелаем на него и на Кейт да бъдат все по този начин прелестни родители и да не престават да влагат толкоз обич, отговност и внимание на своето семейство. Защото за всеки човек фамилията е най-важното нещо на света.

Припомнете си още:
Момче е! Кейт Мидълтън роди!
Сестрите на принцеса Даяна към момента бдят над Хари и Уилям
Последното лято от живота на принцесаДаяна (снимки)
20 години без Даяна: принцесата, която просто копнееше за благополучие
20 доказателства, че Кейт Мидълтън подражава на стила на принцеса Даяна
Смъртта на Лейди Даяна - загадката, която никой не можа да разгадае


За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР