Принц Уилям сподели нещо много мило и тъжно, свързано с

...
Принц Уилям сподели нещо много мило и тъжно, свързано с
Коментари Харесай

Принц Уилям: Не съм толкова подготвен!

Принц Уилям показа нещо доста благо и тъжно, обвързвано с процесията за отдаването на респект към паметта на баба му.

" Този жанр мигове ви карат да мислите неща от сорта на: " Добре, квалифициран съм за това ", само че се оказа, че не съм чак толкоз квалифициран. Странно е. ", показа Уилям в диалог с елементарни британци, съобщи Българска телеграфна агенция.
                             

Ковчегът на кралицата ще бъде в Уестминстърския замък до понеделник заран. " Вчерашната върволица беше тестване. Навя ми мемоари ", съобщи пред камерите на телевизия " Скай нюз " принцът престолонаследник, който е дружно със брачната половинка си Кейт в кралското имение " Сандрингам ", което се намира в Източна Англия.

" Той ни сподели какъв брой тежко му е било, защото си е спомнил погребението на майка си ", описа 54-годишната Джейн Уелс, която се е срещнала с принца край " Сандрингам ", съобщи новинарската организация " Прес асосиейшън ".

Междувременно стотици се подредиха на километрична опашка, с цел да се поклонят пред ковчега на кралица Елизабет Втора. Ковчегът бе превозен до Уестминстър, където тече церемонията по прощаването с кралицата. Тя стартира в 17.00 часа на 14 септември и ще продължи до 6.30 сутринта на 19 септември, когато е планувано и кралското заравяне. Властите предизвестиха хората да се приготвят да чакат и по 30 часа на опашката за поклонение.
                             

Опашката към този момент е дълга повече от 3,5 километра.

Ковчегът с тялото на кралицата се охранява непрекъснато, а стражата се сменя на всеки шест часа.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР