Принц Уилям си навлече яростни критики в Уелс, където бе

...
Принц Уилям си навлече яростни критики в Уелс, където бе
Коментари Харесай

Принц Уилям подкрепи Англия и си навлече критики в Уелс

Принц Уилям си навлече гневни рецензии в Уелс, където бе на посещаване във вторник в качеството си на... принц на страната, част от Обединеното кралство.

Местните недоволстват, че престолонаследникът намерено сподели поддръжката си за националния тим на Англия преди Световното (20 ноември - 18 декември). Той се срещна с тима на Гаре Саутгейт малко преди да замине за Катар. Получи специфичен подарък, а на собствен ред пожела триумф на селекцията.

Уилям бе провъзгласен за принц на Уелс, откакто татко му Чарлз стана крал. В дребната страна поначало считат, че тази купа би трябвало да се връчва на уелсец, нещо, което не е ставало от 1282 г. насам.

" Разбира се, той може да поддържа който си желае и като президент на Английската футболна федерация е разбираемо, че се среща с футболистите, само че несъмнено схваща и, че в това време да носи купата принц на Уелс е напълно несвоевременно, се възмути в профила си в Туитър уелският артист Майкъл Шийн. - Никакво терзание? Никакво възприятие в обстановката? "

" Поддържам Англия от доста дребен, само че съм за националния тим на Уелс по ръгби. По този метод виждам нещата аз, отговори принц Уилям. - Трябва да внимавам, тъй като в случай че спра ненадейно да поддържам Англия и стартира да подкрепям Уелс, това не е правилно и за спорта. Не мога да направя това. "

" Можем единствено да се съгласим за нашето противоречие ", му отговори Елин Джоунс, който е началник на Народното събрание на Уелс.

Жребият сложи Англия и Уелс в една група на Световното, като другите отбори са Съединени американски щати и Иран. Това е първо присъединяване на " драконите " на финали на Мондиал от 1958 г.  насам.

Уилям бе на второ посещаване в Кардиф, откогато получи купата. За разлика от татко си Чарлз през 1969 година, той е декларирал, че не планува грандиозна гала.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР