Принц Уилям се върна на работа, след като изчисти дневника

...
Принц Уилям се върна на работа, след като изчисти дневника
Коментари Харесай

Принц Уилям се завърна на работа след операцията на Кейт Мидълтън и диагнозата рак на Чарлз

Принц Уилям се върна на работа, откакто почисти дневника си, с цел да се грижи за брачната половинка си принцеса Кейт след коремната й интервенция. Това е и първият път, когато той е забелязан, откогато крал Чарлз беше диагностициран с рак.

Наследникът на трона е в замъка Уиндзор, където организира гала по инвеститурата, което е едно от постоянните му отговорности като принц на Уелс. Бившият британски футболист Елън Уайт ще бъде измежду тези, които ще получат почести на събитието през днешния ден, както и Дейвид Шрийв – който е съосновател на група за екологични дейности с телевизионния ботаник Дейвид Белами – и Франсис Дикинсън, който позволи 80-годишна морска тайнственост посредством локализиране на останките на подводница, изгубена в морето по време на Втората международна война.

Уилям краткотрайно се отдръпна от отговорностите си преди три седмици, с цел да се грижи за жена си и децата им след интервенцията на Кейт. След като прекара известно време в лондонската клиника, Кейт се върна вкъщи, където се чака възстановяванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР